Rubriky
Nezařazené

Buď Mikulášem na Ukrajině!

Od začátku konfliktu se nic nezměnilo, Ukrajina stále potřebuje naši pomoc. A to bychom nebyli skauti, kdybychom se k tak naléhavé výzvě nepřipojili.

Tentokrát nejde o zdravotnický materiál, o zákopové svíčky, je to však také důležitá pomoc: chceme udělat radost dětem s fyzickým a mentálním hendikepem.

Zapojili jsme se do sbírky, kterou organizuje Brno pro Ukrajinu a Cesta naděje života, právě s Cestou intenzivně organizujeme výrobu zákopových svíček a už několikrát jsme jim vezli zdravotnický materiál.

Ale zpátky ke sbírce dárků pro mikulášskou nadílku: Balíčky budeme posílat do Vinohradivského dětského internátu v Zakarpatské oblasti. Chovanci jsou tam od 6 let, pravděpodobně samí chlapci.

Jak se tedy zapojit? Do neděle 26. listopadu připrav balíček podle svého vlastního uvážení, můžou tam být sladkosti (třeba Tvoje oblíbené), pastelky, hračky, oblečení. Vše si dobře rozmysli, jestli se to hodí pro daný věk. Pak to všechno zabal a dones třeba na skautskou schůzku! Nebo se ozvi na t.foldyna@seznam.cz.

Organizátoři chtějí shromáždit 175 balíčků, prostor k realizaci tedy je.

S junáckým pozdravem

Tomáš Foldyna – Drákula,

vedoucí 1. chlapeckého oddílu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *